Prosze o usunięcie tej mapy , nikt jej nie chce grac, ludzie proszą o zmiane na inną. Oczywiście są gracze co powiedza ze jest fajna ale serwer pustoszeje gdy jest ta mapa.
Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: TP
Nick na serwerze: TORCIDA , 88
FFPoints: 1
Wiek: 16 Dołączył: 25 Wrz 2008 Posty: 14 Skąd: ZBROSŁAWICE/ZABRZE
Wysłany: 2010-02-09, 16:28
Mapa dobra ale Mr.x ma racje jak jest ta mapa to jest mało ludzi na serwerze
_________________ JUŻ NIEDŁUGO KREW ZALEJE TWARZE TYM,KTÓRZY SĄ PRZECIWKO NAM TORCIDA
Bzium [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-09, 16:34
Wg mnie ta mapa jest okropna ... nadal się tam gubię i rzeczywiście ludzie często proszą o zmianę... Usunięcie będzie dobrym pomysłem. Np. zamiast niej można wgrać de_piranesi.
Dobra mapa tylko botom nie pasuje ;]
Nie znasz mapy? ;p wiesz czemu? Jak ją ciągle zmieniacie to jak można się nauczyć nie grając na niej? ;p
- zrobil dla FF b duzo
Ja osobiscie szanujego go z calego serca , jako gracza , uzytkownika FF i osobiscie jako Qmpla cs. Wedlug mnie Dudek moze zostac nowym Dżunjor Adminem ;]
21:34 - Michal 2006: kurde
21:34 - Michal 2006: normalnie jestem dumny z Ciebie
Zostawcie Vertigo (chociaz mi tez tak do konca nie pasi ta mapa xD) i usuncie prodigy bo jest po prostu okropna!!!!
Reszta za tym żeby mapa została (tj. 7 osób) Więc wiadomo że mapa zostaje, ponieważ ludzie chcą na niej grać (wynika to z tego tematu) i dobra mapa ;)
W razie jakiś protestów proszę o PW to otworzę -.-
/zamykam
- zrobil dla FF b duzo
Ja osobiscie szanujego go z calego serca , jako gracza , uzytkownika FF i osobiscie jako Qmpla cs. Wedlug mnie Dudek moze zostac nowym Dżunjor Adminem ;]
21:34 - Michal 2006: kurde
21:34 - Michal 2006: normalnie jestem dumny z Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.