A wiec chciales to tu pisze..
Chce tu zlozyc skarge w/w . Dlaczego ?
Dal mi warna za to ze zle wpisalem temat. Tak tk moja wina ze nie zauwazylem, ale moglby to przeniesc, a nie. zreszta w tym moim temacie pisalo jezcze 3 innych admow i nic do tego nie mieli. tylko ten sie znalazl .... A tak wgl. pyanie do cd michal 2006. czemu ja dostalem warna a ervin hellboy i flames nieeeeee ? wytlumacz to dosc sensownie...
napisalem tak bo troche mnie wnerwil *.. dobry jest w tym co robi, ale zeby odrazu warny dawac ? mysli ze jak ma wieksza range to jest jaki pr0 ? mogl sie wcale tam nie pokazywac. bo fajnie nam sie pisalo i wgl. jeszcze pisal tam nie na temat ://
1. nie pozwalasz mi sie udzielac na jenym temacie kilka razy ?
2.kazdy sie go czepial ze skoiowal, przynajmniej dla paru osob oszczedzil szukania
3.dodalem dodatkowe info, bo nie widizlaem tam..
4.bo to prawda, lapiej grac bez jakis tam dodatkow...
ALe nie rozumiesz ze pisali tam admini ? to niby czemu tego nie przebiesli i nie dali tego tam gdzie byc powinno ? He? I po co sie pytALES. Flames warn ? HELLBOY warn? [...]
Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: TP
Wysłany: 2009-06-27, 16:03
No to zadam jedno pytanie... Czy treści przedstawione w tych postach wnoszą coś do tematów? Prezentują choćby minimów wartości wymaganych do tego by ich treść nie była uznana za spam? No nie. Niestety dla Ciebie. Bronisz się, bo co masz zrobić. Dziecko masz dopiero 15 lat zaczynają powoli hormony w Tobie buzować, oraz myślisz że masz rację. Tym razem jej nie masz, ale pozostawię to innym do oceny. Nie będę się z Tobą kłócił, bo nie jesteś tego wart.
Dlaczego to co napisałeś dałem do podpisu? Niech ktoś inny Ci to wytłumaczy.
Owszem wnosza. nie wiesz jak dorastam i lepiej niech to zostanie u mnie w glowie bo to trudne... Prezentuja minimum, poniewaz ja nie siedze tylko przed kompem i nie bd sie wysilal... jeszcze w wakacje... usun mi tego warna to bd po klomocie...
a i jeszcze tam od autora nie byl pytan, tylko mozna to komentowac..
[ Dodano: 2009-06-27, 16:10 ]
Michal 2006 napisał/a:
Dlaczego to co napisałeś dałem do podpisu? Niech ktoś inny Ci to wytłumaczy.
Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: TP
Wysłany: 2009-06-27, 16:17
Jestem za stary na to, by na smarka marnować czas. Niech ktoś inny to zrobi.
Rychu' FFA napisał/a:
. nie wiesz jak dorastam i lepiej niech to zostanie u mnie w głowie, bo to trudne...
Jeżeli masz ciężko to współczuję, ale nic więcej nie zrobię. Jeżeli sobie nie radzisz to polecam iść do psychologa dziecięcego. Możesz również znaleźć kolegów (chyba że już ich masz) i zapomnieć o problemach, ale ja nie jestem Twoim psychoterapeutą.
Ciebie też się zapytał, gdybyś nie wyjeżdżał z bezzasadnymi pretensjami, tego warna by nie było. A to, żę nikt inny tego nie zauważył, tylko Michał, to ma o nim źle świadczyć, czy co? Bo nie rozumiem.
Rychu' FFA napisał/a:
Prezentuja minimum, poniewaz ja nie siedze tylko przed kompem i nie bd sie wysilal...
Skoro musisz się tak bardzo wysilać, żeby sensownego posta napisać, to radziłbym jednak to robić, bo może Ci się to kiedyś przydać ^^
Rychu' FFA napisał/a:
I jeszcze bezczelnie mnie zacytowal na podpisie ...
No, tu już przekroczył wszelkie granice :D
Tak czy inaczej, na zdjęcie słusznego warna nie masz co liczyć. Sam wygaśnie za jedyne 90 dni, tzn. 89. Skarga... hmm... Średnio uargumentowana - przyznajesz, że nie tu założyłeś temat, później że odburknąłeś mu coś "wnerwiony". Temat powinien mieć nazwę "Dlaczego nie powinniście zdjąć mi warna" ;)
Negal sam masz w opisie że jak sa lagi robia sie 3ss. Były lagsy więc mozliwe ze zrobiły sie 3 a reszta nie wypaliła.
Le nie rozumiesz ze pisali tam admini ? to niby czemu tego nie przebiesli i nie dali tego tam gdzie byc powinno ? He? I po co sie pytALES. Flames warn ? HELLBOY warn? [...]
Ciebie też się zapytał, gdybyś nie wyjeżdżał z bezzasadnymi pretensjami, tego warna by nie było. A to, żę nikt inny tego nie zauważył, tylko Michał, to ma o nim źle świadczyć, czy co? Bo nie rozumiem.
Rychu' FFA napisał/a:
Prezentuja minimum, poniewaz ja nie siedze tylko przed kompem i nie bd sie wysilal...
Skoro musisz się tak bardzo wysilać, żeby sensownego posta napisać, to radziłbym jednak to robić, bo może Ci się to kiedyś przydać ^^
Rychu' FFA napisał/a:
I jeszcze bezczelnie mnie zacytowal na podpisie ...
No, tu już przekroczył wszelkie granice :D
Tak czy inaczej, na zdjęcie słusznego warna nie masz co liczyć. Sam wygaśnie za jedyne 90 dni, tzn. 89. Skarga... hmm... Średnio uargumentowana - przyznajesz, że nie tu założyłeś temat, później że odburknąłeś mu coś "wnerwiony". Temat powinien mieć nazwę "Dlaczego nie powinniście zdjąć mi warna" ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.