Nick Admina: Ervin
Czym zawinił: usunal temat zanim zdazylem go poprawic.
Dowody: wszystkie dowody zostaly usuniete przez Ervina
Świadkowie: wszyscy ktorezy zadazyli przeczytac temat
Okoliczności (mapa, godzina, data): forum, 14:50, 14.03.2010
Dobra zrobimy tak. Ja Ci przywrócę tamten temat, Ty zastosujesz się w nim do wzoru i nie będziesz wiecej komentował czy potrzebujemy formularzy czy nie bo to nie o to chodzi. Gdybyśmy tak zaczeli wszystkim pozwalać to by sobie pisali jak chcieli i wmawiali, że niby wszystko jasne jest w temacie.
Zrobione teraz idź do tamtego tematu popraw go i wszystko będzie ok. Po co jakieś nie potrzebne konflikty etc.
Wysłany: 2010-03-14, 14:56
1. Jest coś takiego jak kosz, ale o tym nie pomyślałeś.
2. Jest coś takiego jak wzór. Jak już pisałem w innych tematach, matys Cie upomniał - zero reakcji. Ja Cię upomniałem - zero reakcji. Myślisz że będę Cię prosił łaskawie 5 razy zanim ty wzór zastosujesz?
Cytat:
paranoja xD jak w urzedzie xD musze isc po formularz a pozniej do okienka xD oplate tez musze zlozyc?? wszystko co powinno byc we wzorze jest w poscie wiec nie wiem czego sie czepiasz?? wczesnije takich problemow nie bylo. napisalem ktory admin. czym zawninil. dowody tez sa. i swiadkowie. to ze nie ma ssow to sorry. wydaje mi sie we wystarczy jak sa swiadkowie. a wy nie wiem?? bez formularza to nie umiecie tego przeczytac?? maice chyba inteligencje? co?
1. kosz moga przegladac tylko moderatorzy
2. generalnie post byl taki jak wzror tylko nie byl wyraznie podzielony: byl wymieniony admin, bylo czym zawinil, dowody przedstwaione byly tylko nie bylo ssow bo nie mam takich, ale za to byli wymienieni swiadkowie. mapa rowniez bylla podana. nie bylo tylko czasu. a ile dales mi czasu na poprawienie tematu?? moze musialem wyjsc z domu i wrocilbym dopiero wieczorem? biorac pod uwage ze wszystkie informacje byly zawarte kwestia wzoru nie byla taka istotna. chialem rowniez zauwazyc ze sa na tym forum tematy ktore powinny byc ze wzorem a go nie posiadaja. poprostu to bylo wasze widzi mi sie. chcieliscie pokazac kto tu rzadzi i tyle. na temat skargi nic nie powiedzieliscie. a przeciez jetsescie adminami. widzieliscie tylko wade w postaci braku wzoru a skargi na mrx to juz nie.
Sorka że coś dodam. Ale sam miałem Ci usunąć ten temat. Miałeś czas napisać mało istotną rzecz ale podstawić pod wzór nie okazałeś zamiaru nawet. Napisz skargę jeszcze że Ci czcionka na forum nie pasuje. Kolejna skarga bez wzoru i nagrodzę Cię warnem.. to tak na przyszłość. I Ervin słusznie zrobił...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.