Imię: Punisher
Dlaczego, ty chcesz zostać moderatorem?: Chce Wam pomagać jestem na forum często tylko mam ten problem z godzinami;d Ale można to nadrobić więc pytam czy jest jakaś szansa;d
Czy pełniłeś już tą funkcje?:Jeszcze nie ale dam rade.Jak dacie mi szanse;d
Jestem na tak, wypowiedziałeś się w moim podaniu na nie, ale nie mam nic za złe i na pewno jesteś lepszym kandydatem ode mnie. Masz już swój wiek i jestem pewien że jesteś ogarnięty, mi jeszcze ani razu nie podpadłeś i za to cię lubię ;)
Teck 21:11:50
w ogóle to taką fazę miałem dzisiaj xd wypaliłem sobie jak zwykle opium, podchodzę sobie do jakiegoś kolesia przy stole i padom do niego "co ty sobie k(Kocham FF) myślisz ? no ? co ty sobie myślisz ? że kim ty k(Kocham FF) jesteś ? " no i tak nawijałem do niego z 2minuty
Teck 21:11:58
i się okazało, że to był mój kot xd
Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: Zombie
Nick na serwerze: Socha
Wysłany: 2010-02-28, 17:23
STEAM_: xxx
Pewnie że tak Punisher jest odpowiedzialny i wie jak ocenić sytuacja/spor. Jestem na TAK
Wysłany: 2010-02-28, 17:31
Punisher napisał/a:
;d
Za dużo tych emotek ^_^
Oczywiście jestem na Tak. Jedna z tych bardziej "ogarniętych" (ch..we słowo) osób na FreeFrags :D Wydaje się być miły, opanowany... Jednak co do moderowania to wydaje mi się, że jesteś w tym zielony jak Twój nick ^^
Wielkie TAK :D
hahahahaha pojechałeś im po całości :D //Flames
Ostatnio zmieniony przez VanZay 2010-02-28, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
YES YES YES jak to pewien Kaziu wykrzyknął kiedyś^^
Taa Zygol się nada :D Jest już na tyleeee stary że do szkoły nie chodzi więc ma dużo czasu ^^ Pewnie polubi bardzo opcje "edytuj" ;D Na tak. Ogarnięty, wyluzowany, grzeczny (?) :D
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.