Co do "pistoletówki" to jestem jak najbardziej za :)
_________________ "Śmierć to dopiero początek życia..."
Pozdro dla tego pana:
Max napisał/a:
Grzecznie sie spytam lamusie po co komentujesz zamkniety temat? też lubisz zaprzeczać sobie w jednym zdaniu? myłś... to nie boli i sypnij bana bo uważam ze jesteś 0 ;*
Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: TP
Nick na serwerze: Bzium
Wysłany: 2010-02-08, 22:56
dudek^_^ napisał/a:
Nie to nie ;p to chociaż żeby były pistolety ;D
Chyba było tak kiedyś ;p ale wg mnie to jest średnie.. np. gdy na takiej rozgrzewce Ci idzie i masz 3:0 a później rr i padasz jako pierwszy xD to demotywuje :<
co do muzyki to na prawdę by się new przydała... ta już chyba każdemu się przejadła
No muszę powiedzieć że teraz mi się podoba :) tylko muzyka trochę mi się nie podoba, ale każdy ma inny gust, w każdym razie dla mnie jest git a muzykę można co jakiś czas zmieniać dla odmulenia ;d
Ja wam powiem tak: zróbcie coś z tym za przeproszeniem "zjebanym" PTB bo to już się żałosne robi. Co wejde na spect zeby kogoś sprawdzić to potem nie mogę wejść do żadnego teamu, chyba że któryś ma znaczną przewagę liczebną.
Dla przykładu jest 10 ct przegrywaja 2 pkt a w tt jest 8 graczy i nie moge dojść.
_________________ Życie to teatrzyk.
Nikt się nie ogląda, każdy patrzy.
Jak zdobyć główną rolę? Najlepiej raz, dwa, trzy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.