Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: FFA
Nick na serwerze: NAy.
Wysłany: 2010-02-06, 17:35 Podanie o admina NAy STEAMID: 0:0:29680525
Nick: NAy (aka. awe)
Doświadczenie z CS 1.6: ponad 4 lata
Zaangażowanie: dużo, co najmniej kilka godzin dziennie, poza tym zawsze info na steam, spec +-ban czitera
Znajomość amx : 8
SteamID, nick steam : 0:0:29680525, nayte_
Wcześniejsze doświadczenia jako admin: byłem adminem na serwerze klanowym jakiś czas temu, potem na jednym serwerze ffa.
Uzasadnienie: To, co się dzieje na serwerze to tragedia, nie oszukujmy się.. Niektórzy admini po prostu nie wiedzą chyba co i jak...Byłem adminem, podobno jestem ogarnięty, nie rzucam się o byle shit, poza tym nienawidzę cziterów, nie banuję bez powodu, nie bawię się adminem. ... a poza tym JuraS truje mi żebym napisał podanie. @edit: nie mam postów na forum, ale zmieniłem nick i prosiłem o usunięcie starego konta, na którym była wymagana ilość.. Nie chcę robić teraz bezsensownego SPAMU na forum...
Ostatnio zmieniony przez nayte 2010-02-06, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Rodzaj CS'a: Steam
Nick na serwerze: Ervin
Wysłany: 2010-02-06, 17:42
Aby dostać admina trzeba m.in
Cytat:
-Udzielać się na forum i mieć minimum -- 20 POSTÓW --
Jak spełnisz wymagania - pw do mnie lub do jakiegoś modka.
nayte napisał/a:
@edit: nie mam postów na forum, ale zmieniłem nick i prosiłem o usunięcie starego konta, na którym była wymagana ilość.. Nie chcę robić teraz bezsensownego SPAMU na forum...
Nie dotyczytałem tego, teraz mi Juras powiedział o tamtej akcji, byłem wtedy na urlopie. Otwieram twój temat.
Osobiście jestem na tak, ale posty i tak będziesz musiał odrobić.
Podanie otwieram, gdyż jest to Awe.
Kiedyś poprosił mnie o usunięcie Jego konta, ponieważ chciał założyć nowe z nowym nickiem.
Na tamtym koncie miał blisko 50 postów i godzin na forum też wystarczająco.
FFA potrzebuje właśnie takich graczy na adminów. Jestem na TAK.
Ulubiony Serwer: TP
Nick na serwerze: STFU !
Wysłany: 2010-02-06, 18:05
Czlowiek ogarniety ... napewno bedzie dobrym @ ... pomaga kazdemu kto poprosi go o pomoc .. rozpoznaje wszystkie rodzaje czitow , ma duza cierpliwosc jest opanowany spokojny co w pracy @ jest konieczne
Kogos takiego nam potrzeba , wg mnie osoba , ktora najbardziej zasluguje na admina poniewaz :
-wg mnie najlepiej gra na serwerze
-ogarniety,opanowany i w ogole spoko gosc:D
dajcie mu tego admina :DD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.