tja dostales bana za bezglowie proste i logiczne, klatkowales hitboxy masz skopane wgl. cfg z kosmosu i nie raz juz ci to mowilem ;] wiele niepotrzebnych komend do ''ograniczania lacza'' miedzy hostem - toba. pozatym na serverze to grales z dobre 15min zanim bana dostales, dostales ode mnie 3 glowy + lewa reka, usp z odleglosci 2 m (bo bylem za toba ;] ) w cyborga sie bawisz czy co? fullauto w twoja strone = porazka bo tak czy inaczej po puszczeniu 15 pestek w ciebie trafia ok 3 - 4. a jak kucniesz to w ogole moge juz bron wyrzucic... wtedy glowa chowa ci sie w piasek chyba. ciesz sie ze na 30 min dostales bo upominalem Cie... tak czy inaczej co raz wiecej ludzi przychhodzi grac na ffa twierdzac iz jest lepszy ogar niz na tp, wiec wierze w to ;] i poprostu robie dalej swoje.
@ van:
pfff... ciekawe kto moglby sie skarzyc, hmmm..... nie wiem ale i nie bardzo mnie to obchodzi poki nie ma powaznej skargi na forum na mnie. to, to co mowia ludzie do ciebie ja bede ignorowal ^^. bo nie ma sensu poprostu. moze jakies 14 letnie dziecko ci sie skarzy ze go banowalem za nic a moze dostal bana za piszczenie oprzez micro albo cos. ;] skarga bedzie na forum = opisze sytuacje ze swojego pkt. widzenia.
@:dml
nie wiem dlaczego z ciebie takie bezglowie i mnie to nie obchodzi ^^ tu ma sie grac milo i przyjemnie
a ludzie tez nazekali na ciebie nie raz, dlatego mowie: ogarnij to i bedzie wszytko ok. PROponuje zaczac od cfg.
a co mnie to obchodzi? latal po mapie jak glupi obrazajac graczy i adminow ffa to dostal bana, niech sie teraz prosi j@/h@ o ub, gdybym mial mozliwosc dania ub to moze i bym dal, wiec przestan tez za mna biegac na servie z prozbami o ub dla niego....
_________________ no ogar/Mixne : DUCKUJE
no ogar/Mixne : to jest Duck
adDer. : ale na scrollu
no ogar/Mixne : nie:/
no ogar/Mixne : mouse2
adDer. : AHhahahahahaHaHA no nie rozsmieszaj mnie
no ogar/Mixne : mam inny config?
no ogar/Mixne : spacja np kucam
to naucz sie bany dawac, a nie wyzwiesz kogos za przegranie albo blokniecie ciebie a pozniej rozdajesz bany na lewo i prawo. Powiedziales cos do niego on ci odpowiedzial i go zbanowales.
A kolego co to wnosi do sprawy??? jest to związane ze skargą dml?? kolejny post nie na temat i poleci warn.
Ostatnio zmieniony przez Max18 2010-02-08, 15:35, w całości zmieniany 1 raz
to naucz sie bany dawac, a nie wyzwiesz kogos za przegranie albo blokniecie ciebie a pozniej rozdajesz bany na lewo i prawo. Powiedziales cos do niego on ci odpowiedzial i go zbanowales.
Jakieś screeny że admin tak napisał/demko że powiedział?
umiesz czytac???????!
Cytat:
a co mnie to obchodzi? latal po mapie jak glupi obrazajac graczy i adminow ffa to dostal bana
pffff....nie paimetam nawet kto byl na serverze dostepny aby mogl potwierdzic ta sytuacje....sram na bany z przed miesiaca, gdyby zachowal minimum zdrowego rozsadku i kultury osobistej...byloby ok... tak btw. bana na tydzien on dostal ode mnie nie dlatego ze zblokowal mnie czy do mnie cos powiedzial lecz dlatego, ze wyklucal sie z ludzmi obrazal ich + wjezdzal na rodziny przez microfon, jak powiedzialem zeby sie uciszyl odpysknal ''BO CO *URWA?!" odpowiedzialem: ''gowno, uwazaj na slowa i zachowuj sie." to obral sobie cel nowy - mnie. wiec dostal bana a co sie z nim teraz dzieje to mnie malo obchodzi, nie potrafi zatrzymac jezyka za zebami przez 5 min to ma nauczke za swoj idiotyzm.
@EDIT: zamknijcie pls ten temat bo znowu jakis bot spam bedzie robil....a zacny dml zalozyl skarge i nawet raz sie nie wypowiedzial.... poprostu lol2 z takimi graczami/skargami.
Uważam że to nie jest temat żeby spamować heLOU, Flames, VanZay, wyjaśniajcie to sobie gdzieś indziej. Ban już dawno jest nieważny więc nie ma co roztrząsać kupy na grabiach. Tyle ode mnie do zamknięcia.
czym rozni sie twoja wypowiedz od mojej? tym ze twoja = poczatek spamu do ktorej dokladam swoj post wyjasniajacy ktory tez po czesci = spam. ZAMKNIJCIE TO bo az samo sie o spam prosi XD
_________________ no ogar/Mixne : DUCKUJE
no ogar/Mixne : to jest Duck
adDer. : ale na scrollu
no ogar/Mixne : nie:/
no ogar/Mixne : mouse2
adDer. : AHhahahahahaHaHA no nie rozsmieszaj mnie
no ogar/Mixne : mam inny config?
no ogar/Mixne : spacja np kucam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.