na FFA i war3ft serwery będą po 27, wtedy na tym Francja z NiceShoot robimy GG+DM 21 slotów, a na tym z niceshoot 21 slot co jest teraz FFA robimy czyste BF2 z MOCAMI..
Po 27 będzie 32 sloty z zabijaki na FFA, i 24 sloty na war3 z zabijaki.. A tu jakieś inne propozycje, niż war3 ffa gg+dm i bf2..
Albo skoro mamy Diablo, War3ft to może
POKOEMOD? podobno mod nie jest taki zły i nie tylko dzieci grają... i podobno jest również oblegany..
A potrzebujemy też takiego moda na którym najwięcej ludzi chce grać..
Poke mode tez ciekawy jest ale wydaje mi się ze bardziej oblegany jest paintball zresztą trudno to stwierdzić.
jailbreak też ciekawy mod... ostatnio na nim czasami pogrywam.
Van, wiem że mówiłem że lipa mod itp, ze dla dzieci ale jakby nie patrzeć nie ma za dużo tego modów, jest podobno fajny mod, oblegany również, mamy serwer - same dzieci też znów nie grają można postawić i się przekonać..
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.