- admin TP (trochę czitów się złapało),
- H@ (taki sobie ale zawsze ;P ),
- reklama wśród znajomych (taki np. wonchacz to ode mnie, chociaż nie wiem czy jest się czym chwalić^^),
- plus jeszcze jedno w uzasadnieniu.
√Uzasadnienie:
Tak w ogóle to miałem mieć dożywotniego slota za pomoc finansową forum (wpłata na TP) w czasie kiedy jeszcze nie byłem adminem, ale nic nie mówiłem bo wkrótce potem zostałem @TP, co wiążę się również z dostaniem slota w zestawie. A jako że ciężko się teraz dopchać bo ciągle full, to postanowiłem się upomnieć ; )
Ulubiony Serwer: FFA
Nick na serwerze: dudek^_^ Pomógł: 11 razy Wiek: 17 Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 437 Skąd: Kwidzyn
Wysłany: 2010-02-08, 23:45
Na tak wiadomo dlaczego. Był @TP w miarę ogarniał ^ Był H@ (stare dobre czasy ;D ja wtedy jeszcze nie miałem steam i nie wiedziałem dokładnie co to ^^). Więc chyba się należy za samo bycie @ z tego co wiem.
_________________ [Pomogłem? - kliknij POMÓGŁ ;D]
suszijama napisał/a:
i proponuje dokladniej czytac co piasze bo matury mozesz nie zdac jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem :)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.