Ogłaszam konkurs graficzny.
Na forum przydałaby się osoba biegle władająca PhotoShopem etc.
W zamian za godną uwagi pracę graficzną, typu logo forum bądź cokolwiek związane z FreeFrags.pl oferuję rangę 'Grafik' na forum. Jeżeli praca będzie naprawdę dobra, być może użytkownik zostanie nagrodzony slotem.
Grafik - tworzy prace graficzne na zlecenia innych użytkowników.
Zachęcam do udziału.
Ulubiony Serwer: Diablo
Nick na serwerze: Wolf(c)rY
Wysłany: 2010-02-21, 20:31
ja dokończę jeszcze moją pracę jak mój komputer wróci z naprawy, jest to logo FreeFrags :) niestety jestem uziemiony na jakieś 2 tyg. potem zobaczymy ale logo będzie. Dodatkowo zajmuję się robieniem grafik do tematów graficznych na strony itp.
_________________ n0 pr0
FTS ;]
Zasłużyłem? Daj warna, jak trzeba to i bana.
Pomogłem? Kliknij Pomógł ;]
Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: Diablo
Nick na serwerze: Wolf(c)rY
Wysłany: 2010-03-04, 20:59
Mam coś dla was :) mianowicie jest to logo dla sieci, a z resztą oceńcie sami ;] obiecałem, że jak komp wróci to coś zrobię, mam nadzieję, że się spodoba ;P zrobię później jeszcze kilka ładnych prac...
@Edit
wystarczy kliknąć, a obraz ukaże się w rzeczywistej wielkości ;)
_________________ n0 pr0
FTS ;]
Zasłużyłem? Daj warna, jak trzeba to i bana.
Pomogłem? Kliknij Pomógł ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.