Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: TP
Nick na serwerze: ArTi
Wysłany: 2009-10-05, 19:34 Dział reklamy
Przez te pół roku zrobił się w dziale reklamy niezły spam. I stąd moja propozycja.
Proponuje usunąć all posty z reklam serwerów i zamiast dwóch działów Steam i Non- steam zrobić z nich jeden.
No i trzymać się ściśle określonych zasad odnośnie reklamy.
Nick na serwerze: ArTi
Wysłany: 2009-10-05, 19:40
Bo są takie posty w których są ujawniane hasła. A jako porządniejsza sieć powinniśmy szanować zasady hostingu. Więc nie powinno być haseł. Po drugie nie wiem kto, ale jakiś moderator zawsze wszystko akceptuje, a tak być nie powinno.
Wysłany: 2009-10-05, 21:54
p | x L 3 R napisał/a:
MiniMotys napisał/a:
Większość reklam mają osoby posiadające 1 posta ;s
No i co z tego?? Ktoś się loguje, zamieszcza reklamę i tyle. Po co ma siedzieć na forum jak nie chce??
ie ma sensu robic granicy 10-20 postow bo zacznie sie spam bezsensownymi postami i odsiwezanie zakurzonych tematw :)
odbrze jest jak jest moza ew polaczyc obydwa działy :)
Chodzi o to, że sami się reklamują ale nie pozwalają wrzucać reklam innych serwerów u siebie.
Więc proponuję usunąć całkowicie dział/kategorię/zakładkę (jak kto woli) "Reklama" (który sam stworzyłem).
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.