Rodzaj CS'a: Steam
Ulubiony Serwer: FFA
Nick na serwerze: Buffy
Wysłany: 2010-02-06, 20:26 Buffy
- Imię: Andrzej
- Doświadczenie (w czym się specjalizujesz itd.): HTML
- Ile lat się tym zajmujesz: 3-4 niewiem dokladnie
- Umiejętności: chyba duzo umiem
- Uzasadnienie (Dlaczego ty masz zostać webmasterem? Coś od siebie): żeby kimś zostać trzeba to kochać, a ja kocham programować
Wysłany: 2010-02-06, 21:56
tzn ?:D jakie prace
Pozdrawiam Buffy
Jak bardzo chcesz wykonaj ładny formularz coś jak tu
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Odnośnie zakupu slotów, jeśli to wykonasz przyjmiemy Cię na webmastera ;)
</table>
<center>
<br>
<input type="submit" name="submit" value="Zarezeruj slota !" id="zamowpole">
<input type="reset" value="Resetuj" id="zamowpole">
</center>
</form>
</td>
<td width="50%" id="slotinfo">
<font color="#4169e1" size="2">Znajdujesz sie w dziale sloty<br><br>
<div style="text-indent: 10px;">
Rezerwacja slota jest to gwarantowane wejecie na serwer gdy jest pelny. <br>
Jest to dodatkowa usluga w sieci FreeFrags, ktora ty dobrowolnie wykupujesz.<br>
W ten sposob wspierasz nasza siec i pozwalasz sie jej rozwijac<br>
</div><br>
Instrukcja Obslugi: <br>
<div style="text-indent: 10px;">
<li> Wypelniamy formularz</li>
<li> W Pole Kod zwrotny SMS wpisujesz kod ktory dostales w sms zwrotnym</li>
MUSISZ ZROBIC TE SMS I POPRAWIC TLO BO ZA NIC NIE UMIEM ZNALESC LINKU DO TEGO XD
</div></font>
</td>
</tr>
</tr>
</table>
</body>
</html>
to jest caly kod poslalem go flamesowi na pw ale nieodpisuje ani nic ;p
Moim zdaniem zepsułeś składnie, podłącz to może do SQL? Chociaż jako POST, flames ci tego nie zrobi. grafika słaba.. ja po roku bawiłem się php a co dopiero 3-4lata. Moim zdaniem słabe ale dobra, jak chcecie.
@Edit - nie widziałem tego linka flamesa:
a) musiał byś go przerobić php z czyt. na SQL lub chociaż przez fwrite jak w/w
b) robiłeś to aż 2tyg?
c) ŻYWCEM SKOPIOWANY KOD Z TEGO LINKU! nawet id tr'ek ci się nie chciało zmieniać? rozumiem, że webmaster to zachęta dla ludzi takich jak ty, ale nie musisz kłamać, przyznaj, że nie posiadasz nawet takiej wiedzy jak html..
d) link do źródła linku: http://trecco.webd.pl/nw.txt
Wysłany: 2010-02-21, 11:44
Trecco
Cytat:
robiłeś to aż 2tyg?
nie nie robilem tego az 2 tygodnie...
Cytat:
c) ŻYWCEM SKOPIOWANY KOD Z TEGO LINKU! nawet id tr'ek ci się nie chciało zmieniać? rozumiem, że webmaster to zachęta dla ludzi takich jak ty, ale nie musisz kłamać, przyznaj, że nie posiadasz nawet takiej wiedzy jak html..
no chyba nie ...sedzialem przy tym 6 godzin a ty mowisz ze kod kopiowalem ??
Cytat:
podłącz to może do SQL?
jak to moze nie byc polaczone z SQL? chyba za to jest odpowiedzialny warn box ?? no chyba ze sie myle...
Robson
Robson napisał/a:
Buffy napisał/a:
http://gods.jun.pl/
Co ty zrobiłeś na tym forum skoro to jest darmowe i tam jest wszystko gotowe ?
Moze i tak ... ale ktos musial napisac kody do oprawy ...
P.S. jedyna skopiowana rzecza byl naglowek ff bo nie wiedzialem jak do tego napisac kod bez nazw obrazow itd...
Jak tak bardzo mnie nie chcecie na tym stanowisku- laski bez!
@//Edit
Trecco skoro uwazasz sie za lepszego ode mnie to mzoe sam zloz podanie ??
_________________ Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy.
jeżeli masz zamiar napisać mi pw sprawdź czy :
-Jesteś stabilny psychicznie
-umiesz składać zdania
-myślisz
- nie jesteś chmurką ;D
Max18, czekaj, dziecko jeszcze dokładnie nie wie co robi
Nawet przerw przed
Kod:
<form method="post" accept-charset="UTF-8">
Kod:
</style>
<body>
i
Kod:
</table>
nie usunąłeś, wszystko tu widać http://trecco.webd.pl/nw.txt
id tr'ek takie same, id td to samo, składnia taka sama, nawet modyfikować nie potrafisz dobrze bo jest zepsuta!
Zagapiłeś się w css
Ta.. edytować kogoś prace, no nic, w końcu każdemu należy się druga szansa. Generalnie to jest robota z użyciem php, nie dam ci jej. Możesz spróbować w ostateczności z Ervina pracy, która jest only HTML, CSS. Więcej info na PW.
Wysłany: 2010-02-23, 13:28
To dostane te 2 szanse czy dalej bedziecie mi probowac dopieprzyc ? bo jak to drugie to ja serdecznie podziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Projekt wykonany przez Bartłomieja Kaszubskiego, dla FreeFrags.pl- wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie postanowień graficznych i elementów ze strony bez zgody administracji- zabronione.